Jaga brengt afval door recycling tot leven

Jaga presenteert haar nieuwe aluminium designradiatoren.

Met een stand opgebouwd uit eigen gerecycled afval, creëert Jaga een unieke belevingswereld rondom thema’s zoals duurzaamheid, energiebesparing en recycling.

Daarbij staan de meest recente ontwikkelingen en nieuwe concepten van Jaga centraal. Zo gebruikt Jaga ‘afval’: gerecycled aluminium.

Blue en Red Room

Op de stand worden in twee kamers, de Blue en Red Room, diverse radiatoren getoond. De Blue Room biedt een totaaloplossing voor verwarmen, koelen en ventileren, met producten zoals de Oxygen Hybrid Solutions, Greenwire en Low H2O-radiatoren met DBE Pro.
In de Red Room staat het thema ‘van afval tot eco-designradiatoren’ centraal. Producten in deze kamer zijn volledig geproduceerd uit afval vanuit de fabriek, zoals de warmtewisselaars en de Vertiga.
Ook de nieuwe aluminium designradiatoren, gemaakt van gerecycled aluminium, worden gepresenteerd in de Red Room.

Afval en recycling

Jaga werkt aan een schoon milieu en aan een duurzame toekomst door in de fabriek zo min mogelijk afval te produceren. Het afval dat wel ontstaat wordt gerecycled, waarbij een deel wordt verwerkt in nieuwe producten en een ander deel in de beursstands van Jaga.
De beursstand is dus niet alleen een behuizing voor de nieuwe producten, maar creëert ook een belevingswereld rondom het thema afval en recycling.

Fotowedstrijd

Om dit thema goed onder de aandacht te brengen, organiseert Jaga voorafgaand aan de VSK een fotowedstrijd. Deelnemers worden uitgedaagd om een ludieke foto te maken van wat zij doen met afval en recycling.
Alle inzendingen worden op de speciale Facebook-pagina geplaatst en op vrijdag 10 februari 2012 wordt de winnaar bekendgemaakt. De prijs is een iPad 2.

Bezoek de belevingswereld van Jaga in hal 7, stand B111.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie