NedZink NOIR zorgt voor geweldig contrast

NedZink NOIR is procesmatig gepatineerd NedZink Titaanzink in een antraciet zwarte kleur.

Bergen in Noord-Holland is sinds kort een unieke villa rijker. De mooie, witte muren contrasteren geweldig met het diepzwarte felsdak van NedZink NOIR, vormgegeven als onderdeel van een perfecte denkbeeldige cirkel.

In eerste instantie had SEP Blauwdruk Architecten uit Amsterdam gekozen voor een roevendak met NedZink NOVA. Later viel de keuze op NedZink NOIR vanwege het grote contrast met de gevels van de villa.
De villa is gebouwd door Rolvink Bouw uit IJmuiden en het NedZink NOIR is minutieus aangebracht door Zinkmeester J.N. Jonker B.V. uit Zaandam.

Glooiend dak

NedZink NOIR is gewoon een bijzonder mooi materiaal. Voor een deel is het dak ontworpen zoals de dakkapellen, de boeiboorden met de plafonds en de fels.
Door de fels naar de straatzijde open te laten staan, krijg je een mooie schaduwwerking. En de dakkapellen ‘krullen’ naar boven als een open deksel van een blik. Mooi en natuurlijk glooiend in symmetrie met het dak.

Donker oppervlak

NedZink NOIR is procesmatig gepatineerd titaanzink dat ontstaat na een chemische oppervlaktebehandeling aansluitend op het walsproces. Alle natuurlijke eigenschappen blijven volledig behouden.
Wanneer vanaf het begin een gelijkmatig donker oppervlak wordt gewenst, dan bevelen wij aan om NedZink NOIR te gebruiken.

Meer informatie

Bekijk www.nedzink.com.

« Nieuws overzicht