DomusLift combineert vormgeving met rijcomfort

De KONE woonhuislift type DomusLift is de oplossing voor toepassingen waarbij bijzondere eisen gesteld worden aan vormgeving en rijcomfort.

De installatie heeft beperkte inbouwmaten (een liftput van 120 mm en een uitloop van 2650 mm) en is aan te sluiten op het normale lichtnet.

In geval van een stroomstoring zakt de energiezuinige lift (energielabel A) automatisch naar de onderste stopplaats, zodat er geen gevaar bestaat voor opsluiting.

Bestaande bouw

De DomusLift kan eenvoudig worden opgenomen in uw ontwerp of worden toegepast in bestaande of nieuwbouw en biedt een ruime keus aan afwerkingsmaterialen voor vloeren en wanden.
De DomusLift kan worden geplaatst in een bouwkundige schacht of in een zelfdragende (eventueel rondom glazen) schachtconstructie.

Uitstraling

Onderscheidend t.o.v. normale platformliften is de liftcabine die voorzien is van volle wanden en een plafond waardoor de uitstraling van een normale personenlift ontstaat.

Veilig

De schuifdeuren in de cabine en bij de schachttoegangen werken automatisch en de lift is uitgerust met overnamebesturing. De gebruiker hoeft de knop dus niet ingedrukt te houden.
Deze vasthoudbesturing in combinatie met optische beveiliging aan de toegangszijde(s) en sleutelschakelaars garanderen een bijzonder hoog veiligheidsniveau waardoor de lift ook geschikt is voor gezinnen met kinderen.
De lift is leverbaar in rolstoeltoegankelijke uitvoering (cabine 1100 x 1400 mm) en is bedoeld voor toepassingen met minder dan 12.000 ritten per jaar. Een periodieke keuring is niet vereist.

Kenmerken
  • platformlift met cabine voor woonhuizen en kleinschalige appartementencomplexen;
  • hefhoogte - 5 verdiepingen (12 m);
  • capaciteit - 250 kg;
  • snelheid - 0,15 m/s.

 
Lees meer over de DomusLift

« Nieuws overzicht