Besam levert brandwerende entreeoplossingen

Besam is totaalaanbieder van brandwerende deuren.

Als totaalaanbieder levert Besam diverse entreeoplossingen met brandwerende functie. Het brede pakket bestaat uit brandwerende automatische schuifdeuren, rolschermen, draaideurautomaten, vrijloopdrangers en deurdrangers.

De producten zijn getest door TNO Efectis volgens NEN EN1634-1:2008 en NEN 6069. Ze voldoen daarmee aan de voorschriften van het bouwbesluit.

120 Minuten brandwerend

Automatische schuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende gradaties van brandwerendheid. Testresultaten duiden op een 120 minuten brandwerende functie van de constructie.

Volop keuze

Op esthetisch gebied is er volop keuze. De schuifpuien kunnen uitgevoerd worden met en zonder zijlichten en één of meerdere schuivende delen. Voor een rijk aanzicht kunnen ze uitgevoerd worden met tussenbanden of daarentegen in geheel glas voor een transparante look. Alle gewenste kleuren zijn mogelijk.
Ook voor Service en Onderhoud aan brandwerende deuren kunt u terecht bij Besam. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze Pro-Active Care servicepakketten.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de www.besam.nl of neem contact met ons op via (0318) 69 89 69 of info@besam.nl.

« Nieuws overzicht