KONE Motala™ 2000 platform lift

Als een gewone lift geen optie is

In een gebouw met 2 of 3 verdiepingen is een conventionele lift vaak geen optie. Deze nemen namelijk teveel ruimte in beslag en er is sprake van ingrijpende verbouwingen om de lift te kunnen plaatsen.

 
De KONE Motala™ 2000 platform lift biedt hier een oplossing. Hij is snel en eenvoudig te plaatsen, hij neemt weinig ruimte in beslag en er zijn nauwelijks bouwkundige aanpassingen nodig. Door een KONE Motala 2000 kunnen ouderen langer in hun eigen woning blijven wonen of is winkelruimte op een verdieping voor iedereen toegankelijk.

 

Gepatenteerde kettingaandrijving
Het hart van de KONE Motala 2000 platform lift is de gepatenteerde kettingaandrijving. De kettingen zijn over de gehele lengte ingebouwd in een kunststof profiel waardoor ze nooit kunnen ontsporen. De zeer degelijk uitgevoerde kettingaandrijving is ontworpen voor een levensduur van minimaal 25 jaar. De kettingaandrijving is compact, stil en betrouwbaar.

 

Eenvoudig gebruik
De extra grote drukknoppen (vasthoudbesturing op het platform en overnamebesturing bij de schachttoegangen) garanderen een eenvoudig gebruik van de installatie. Bovendien is de besturing zodanig uitgevoerd dat de installatie bij starten en stoppen de snelheid van het platform aanpast. Hierdoor is een soepele rit van het platform gegarandeerd.

 

Ook voor plaatsing in woonhuis
Nieuw in het leveringsprogramma van KONE is de Motala 2000 Home uitvoering. Dankzij de extra compacte afmetingen is deze uitvoering bijzonder geschikt voor plaatsing in een woonhuis. De Motala 2000 wordt bedieningsklaar geleverd en is leverbaar met dezelfde ruime keuze aan kleuren en materialen als de grotere rolstoeltoegankelijke uitvoeringen.

Lees meer over de KONE Motala™ 2000 platform lift

« Nieuws overzicht