Volop domotica inspiratie in nieuwe BTicino conceptstore

Laagdrempelig kennismaken met domotica in Brussel ‘B Inspired’.

Domotica vergroot het wooncomfort. Steeds meer consumenten kiezen daarom voor de installatie van een domoticasysteem in hun woning. Om er laagdrempelig kennis mee te laten maken, is onlangs in Brussel ‘B Inspired’ geopend.

In deze derde Europese conceptstore kunnen bezoekers de domoticasystemen van BTicino, Legrand en Vantage beleven. Daarnaast krijgt men online inspiratie op de geheel vernieuwde website van BTicino.

Controle

‘B Inspired’ is gevestigd in de hippe Brusselse wijk Quai à la Houille aan de Steenkoolkaai 10. De conceptstore bestaat uit verschillende ruimtes. Eén ruimte is volledig ingericht als een referentiewoning en voorzien van alle denkbare installaties, die aansluiten op de dagelijkse gebruiksomstandigheden.
Bezoekers ervaren er hoe het is om in één handomdraai verlichting en verwarming te regelen, rolluiken te openen of te sluiten en de favoriete muziek af te spelen. Via een scenariotoets kunnen zij voorgeprogrammeerde schakelingen oproepen voor bijvoorbeeld het ontwaken, het verlaten van de woning of tijdens het koken.
Zij ervaren tevens hoe een domoticasysteem het veiligheidsgevoel vergroot, omdat er altijd controle is over de woning.

Conceptstore Brussel

Een andere ruimte in de conceptstore fungeert als galerij. Hier maken consumenten kennis met de verscheidenheid aan kleuren, materialen en afwerkingen van de bijbehorende schakelmaterialen.
Zo is er altijd een systeem dat qua uiterlijk aansluit op de bestaande stijl en kleuren in de woning. In het auditorium worden presentaties en lezingen verzorgd. De conceptstore is 300 m2 groot en ontworpen door architect Vittorio Simoni.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.conceptstore.be.

 

« Nieuws overzicht