Nieuwe Vertiga radiator presteert krachtig en spaart milieu

De Vertiga van Jaga is de eerste designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel.

De radiator warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen bij superlage watertemperaturen. Ten opzichte van vloerverwarming of volautomatische radiatoren met watertemperatuurdetectie bespaart de Vertiga tot 30% energie.

Met de Vertiga is het bewijs geleverd dat presteren op kracht en duurzaamheid uitstekend te combineren is met esthetische waarde. Een groot deel van de gebruikte materialen kan aan het einde van de levenscyclus worden gerecycled.

Nieuwe norm voor lage watertemperaturen

De nieuwe designradiator combineert de kracht van Jaga’s TopPerformers, de zuinigheid van de Energy Savers en het design van de Eyecatchers. Vertiga is de nieuwe norm voor lage watertemperatuur designradiatoren voor warmtepompen en condenserende ketels.
Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. En door het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is de Low-H₂O technologie goed regelbaar en zuinig met energie. Bovendien is de radiator geschikt voor aansluiting op systemen voor duurzame energie.

Kenmerken
  • volledig voorgemonteerde en eenvoudig te installeren cassette;
  • geluidloze boosters en geluidsisolatie voor een fluisterstille werking;
  • 2 corrosievrije Low-H₂O warmtewisselaars uitgevoerd in koper/aluminium;
  • verborgen verticale designroosters richten warme lucht over de gehele hoogte de kamer in;
  • standaardbediening met warmwaterdetectie of optioneel met 3-standenregeling;
  • milieuvriendelijk gelakt met krasvaste UV-bestendige poedercoating;
  • leverbaar in wit of zandstraalgrijs in soft touch en satijn mat (optioneel 30 andere kleuren).
Meer informatie

Dit voorjaar introduceert Jaga de Vertiga Primo en na de zomer drie design omkastingen. Later dit jaar is de Vertiga leverbaar in nog meer materiaal- en designkeuzes. 
Kijk voor meer productinformatie op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie