IsoBouw is koploper in duurzame renovatiesystemen

IsoBouw is dé totaalleverancier als het gaat om slimme isolatieproducten voor renovatietoepassingen.

Isoleren is de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier om energie te besparen en de CO2-uitstoot drastisch te verlagen.

Volgens de modernste en duurzaamste methodes levert IsoBouw producten voor het na-isoleren van vloeren, gevels, platte en hellende daken.

EPS isolatiemateriaal

De renovatieproducten worden grotendeels gemaakt van EPS. Dit isolatiemateriaal bestaat voor 98% uit stilstaande lucht, een onbeperkt aanwezige natuurlijke grondstof. Milieuvriendelijker kan bijna niet! Daarnaast is de energiebehoefte en de CO2-uitstoot bij de productie van EPS het laagste van alle isolatiematerialen.
De besparing die de toepassing van de IsoBouw-renovatiesystemen oplevert is honderden malen groter dan de gebruikte energie bij de productie.
Ook met betrekking tot recyclebaarheid vervult IsoBouw met EPS een koppositie. In de praktijk is EPS met afstand het meest hergebruikte isolatiemateriaal.

BioFoam

Een extreem duurzaam renovatiesysteem is SlimFix DecoBio. De BioFoam-isolatiekern is de eerste Cradle to Cradle gecertificeerde schuimisolatie ter wereld. In 2011 heeft IsoBouw voor het gepatenteerde BioFoam de Nederlandse Bouwprijs mogen ontvangen.

 
Klik hier voor alle renovatieoplossingen van IsoBouw

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie