Hoefnagels branddeur waarborgt brandveiligheid

Entree voorzien van een brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtdeur.

Het stadhuis in Lelystad heeft een complete metamorfose ondergaan. Alle gemeentelijke diensten, de Bibliotheek, het Werkplein en het UWV zijn in het vernieuwde stadhuis onder gebracht.

De begane grond is geheel ingericht voor het publiek.

Uitstraling

Om de veiligheid voor personeel en bezoekers te kunnen garanderen is de entree voorzien van een brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtdeur, geleverd door Hoefnagels Branddeuren uit Tilburg. Deze vluchtdeur is voorzien van 60 minuten brandwerend glas. De schuifdeur geeft de entree van het stadhuis een strakke, zakelijke uitstraling die perfect past bij de rest van het gebouw.

Vluchtdeur

De gecertificeerde brandwerende schuifdeur met geïntegreerde loopdeur van Hoefnagels Branddeuren is 60 minuten brandwerend en voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit omtrent brandcompartimentering.
Bij brand sluit deze schuifdeur automatisch en kunnen eventuele aanwezigen zichzelf via de geïntegreerde vluchtdeur in veiligheid brengen. De schuifdeur kan geleverd worden tot een maximaal dagmaatoppervlak van 26 m2.

Hoefnagels Branddeuren

Naast deze brandwerende schuifdeur biedt Hoefnagels Branddeuren, onderdeel van de Hoefnagels Groep, een ruim scala aan oplossingen op het gebied van Firescreens, brandwerende deuren en afsluitingen. Alle producten zijn maatwerkproducten, die volledig zijn afgestemd op de eisen van architect, aannemer en eindgebruiker.

 
Kijk voor meer informatie op de website www.hoefnagels.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie