NOVA COMPOSITE volgt vorm baksteenmachine

NedZink NOVA COMPOSITE combineert robuustheid met de unieke eigenschappen van zink: duurzaam, onderhoudsvrij en tijdloos.

Het materiaal krijgt zijn stijfheid door de polyethyleen laag die ingeklemd zit tussen twee zinklagen. Hierdoor kan NOVA COMPOSITE strak worden gebogen in cassettes en perfect vlak worden verwerkt op grote oppervlakten.

Door zijn stevigheid is het zinkproduct bovendien gemakkelijk te vouwen naar bijna elke denkbare vorm. Hierdoor leent het zich uitstekend voor toepassingen buiten en binnen.

Vouwen

Het kantoorgebouw van Machinefabriek De Boer is vormgegeven analoog aan de baksteenmachine. Het kantoorpand bestaat uit twee verdiepingen. Het bovenste gedeelte heeft de vorm van een band. Dynamisch en optisch een lust voor het oog.

 
Voor deze specifieke cirkelvorm werd NedZink NOVA COMPOSITE toegepast omdat het een stevig en gemakkelijk te vouwen materiaal is. Bovendien past het perfect bij de uitstraling van het gebouw.

 
Lees meer over toepassing en kenmerken of bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie