ASSA ABLOY Deursluiters zijn veelzijdig, functioneel en modern

De veelzijdige serie deursluiters van ASSA ABLOY is geschikt voor alle deurfuncties in zowel de utiliteits- als woningbouw.

Naast uitstekende functionaliteiten en slimme installatiemogelijkheden onderscheiden de ASSA ABLOY deursluiters zich door hun moderne design.

  
Nieuwe serie

 
Met een nieuwe serie deursluiters optimaliseert ASSA ABLOY Nederland haar omvangrijke assortiment producten rondom de deur. Het complete assortiment deursluiters voorziet in totaaloplossingen voor vele deurfuncties en loopt uiteen van betrouwbare deurdrangers met schaararm tot comfortabele deurdrangers met glijarm en van deurdrangers met vrijloopfunctie tot draaideurautomaten.

Hoogwaardige kwaliteit

 
De hoogwaardige kwaliteit van deze totale productlijn is afgestemd op de eisen van de utiliteits- en woningbouw en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De ASSA ABLOY deursluiters voldoen aan de Europese richtlijn CEN TR15897/DIN Spec1104 (snel afnemende openingsweerstand) en zijn geschikt voor montage op branddeuren.

Modern design

 
Het design van de producten sluit perfect aan op alle architectonische bouwstijlen en draagt bij aan een uniforme uitstraling van het gebouw. De ASSA ABLOY deursluiters worden al wereldwijd toegepast in vele ziekenhuizen, openbare gebouwen, kantoren, winkels en woningcomplexen. 

ASSA ABLOY deursluiters staan voor:

  • compleet assortiment voor elke toepassing;
  • uniform boorpatroon voor bijna alle producten;
  • compacte behuizing en modern, kubistisch design;
  • één product voor alle montagevarianten;
  • lage openingsweerstand door Cam-Motion;
  • eenvoudig nastellen en afstemmen op specifieke constructieve eisen;
  • hoogwaardige kwaliteit en gebruikscomfort, conform de nieuwste Europese richtlijnen.

 
De ASSA ABLOY Groep is - niet voor niets - ’s werelds grootste producent van deursluiters.

« Nieuws overzicht