Car Parkers Nederland voorziet reclamebureau van slimme parkeerruimte

Zeer efficiënte 3-laagse parkeersystemen met een intelligent besturingssysteem.

Parkeernormen zijn niet zelden een belangrijke beperkende factor bij het ontwikkelen van vastgoed. Het gevolg daarvan is dat projecten niet doorgaan of ontwikkeld worden met te weinig, slechte en/of te dure parkeerplaatsen.

 
In alle gevallen geen optie voor communicatieadviesbureau TBWA in Amsterdam.
Hun nieuwe kantoorgebouw voorziet in een parkeerkelder met 87 semi-automatische parkeerplaatsen, welke geleverd en gemonteerd zijn door Car Parkers Nederland.
Voor bezoekers zijn 20 parkeerplaatsen ingeruimd op parkeerliften, voor medewerkers 67 plaatsen op 5 verschillende Wöhr CombiLift 543 systemen. Dit zeer efficiënte 3-laagse systeem heeft omgerekend minder dan 9 m2 nodig per parkeerplaats, inclusief een rijbaan van 650 cm breed.
Uiteraard vereist een dergelijk systeem bouwkundige randvoorwaarden als extra vrije hoogte en een parkeerput. Een intelligent besturingssysteem zorgt er voor dat piekbelastingen bij het inparkeren niet leiden tot filevorming. Aan gebruikers wordt de snelst beschikbare plaats toegewezen.

Van advies tot onderhoud

Car Parkers Nederland adviseert projectontwikkelaars, architecten, aannemers, gemeenten en andere opdrachtgevers bij ontwerp en inrichting van parkeerfaciliteiten met mechanische parkeersystemen.

 
Kan de parkeernorm niet worden gehaald? Wilt u meer auto’s kunnen parkeren of auto’s aan het zicht onttrekken? In al deze gevallen bieden de parkeersystemen van Wöhr een passende oplossing. Deze wereldmarktleider koppelt Duitse kwaliteit aan technische innovatie.

 
Car Parkers Nederland staat voor gedegen advies, ontwerp, installatie én onderhoud van de door haar geleverde systemen. In de afgelopen tien jaar werden ruim 2.000 parkeerplaatsen gerealiseerd bij circa 120 projecten.

 
Car Parkers Nederland: 040 204 03 58 / www.Doordachtparkeren.nl

« Nieuws overzicht