Sfeerbepalende rolgordijnen nu in strak wit uiterlijk

Velux breidt haar Wit design lijn verder uit.

Voor het creëren van een ruimte met een lichte en frisse uitstraling heeft VELUX voor haar collectie raamdecoratie een witte lijn ontwikkeld.

In de Wit design collectie zijn de cassette en zijgeleidingen van de raamdecoratie vervaardigd van wit afgelakt aluminium. De witte omlijsting wordt perfect geïntegreerd in het draaiende gedeelte van het dakraam.
De Wit designlijn is nu uitgebreid met handbediende rolgordijnen en het combinatiegordijn VELUX verduisterende rolgordijnen plus plissé. De Wit design raamdecoratie vanaf nu verkrijgbaar in zes verschillen typen raamdecoratie en 132 verschillende trendy kleuren en dessins.

Daglichtregulering

Met VELUX raamdecoratie kan de mate en de richting van het binnenvallende daglicht onder het schuine dak eenvoudig worden gereguleerd en de sfeer in het interieur worden bepaald.
Als onderdeel van de Slim design collectie en heeft de raamdecoratie ook een slank profiel en een smallere cassette voor meer daglicht en uitzicht wanneer het daglicht niet gereguleerd hoeft te worden.

Verduistering

Het verduisterende rolgordijn plus plissé gordijn is de perfecte combinatie van twee verschillende gordijnen. Hiermee kan de ruimte worden verduisterd voor een goede nachtrust en het daglicht overdag met het plissé gordijn worden verzacht.
De rolgordijnen met Wit design verzachten het daglicht en zijn verkrijgbaar in een brede collectie kleuren en dessins. De Wit design lijn is tevens te krijgen voor handbediende verduisterende rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen.

Kenmerken
  • betere warmte-isolatie tot wel 33 procent bij gesloten raamdecoratie;
  • snelle en eenvoudige installatie met Pick&Click! Systeem;
  • installatie mogelijk op ieder dakraam (ook die ouder dan 25 jaar).

 
Bezoek de website.

« Nieuws overzicht