Optimale zonwering met houten lamellen in aluminium kader

DucoSlide LuxFrame Wood is het ideale ‘huwelijk’ tussen aluminium en hout.

Duco Ventilation & Sun Control, toonaangevend op het gebied van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, combineert met de DucoSlide LuxFrame Wood opnieuw het beste van twee werelden.

De houten lamellen in een aluminium kader zorgen voor een optimale zonwering met behoud van daglicht.

Esthetische meerwaarde

De DucoSlide LuxFrame Wood is het ideale huwelijk, geïllustreerd door de perfecte symbiose van houten lamellen in een aluminium kader. De lamellen worden onzichtbaar bevestigd binnen het DucoSlide LuxFrame kader. Deze combinatie zorgt voor een esthetische meerwaarde aan ieder gebouw en geeft elke gevel een speciale touch.

Vervormingsvrij

De houten lamellen zijn vervaardigd uit Western Red Cedar. Een lichte, veerkrachtige en duurzame houtsoort die uitstekend bestand is tegen rot en verwering. Bovendien zijn de lamellen kwartiersgezaagd. Dat zorgt ondermeer voor stevigere lamellen en gaat vervorming tegen.
Men kan kiezen tussen twee verschillende types: Linear 70 Wood & de grotere variant Linear 100 Wood.
Bij de DucoSlide LuxFrame Wood kan men kiezen tussen manuele of elektrische bediening, met drie verschillende schuifsystemen (enkelvoudig, symmetrisch of telescopisch).

Ontdek deze en andere innovaties op onze website: www.duco.eu
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie