RENSON toont innovatieve oplossingen op Prowood

RENSON in oktober op Prowood: continu verder ontwikkelen.

RENSON, trendsetter in ventilatie en zonwering, neemt van 21-25 oktober 2012 deel aan Prowood, het internationale trefpunt voor de houtverwerkende nijverheid en aanverwante sectoren in België.

 
Op de stand 4.122 in Flanders Expo te Gent stelt RENSON zijn innovatieve oplossingen op het gebied van ventilatie en zonwering aan het publiek voor. Hier is alvast een voorproefje:

Invisivent AK

Een nieuwe familie van onzichtbaar geïntegreerde akoestisch dempende raamverluchtingen.

 
Het thema ‘akoestiek’ staat bij RENSON nog steeds centraal. Ook wie in een omgeving met veel lawaai woont of werkt, moet immers van een gezond binnenklimaat kunnen genieten. Met de nieuwe Invisivent AK stelt RENSON alvast een reeks akoestisch dempende raamverluchtingen voor, die heel discreet boven op het raam, achter slag gemonteerd worden. Afhankelijk van de gewenste luchtdoorlaat en geluidsdemping zijn 3 versies beschikbaar: basic, high en extreme.

Fixscreen Mono AK

Een windvast scherm met extra thermisch en akoestisch comfort.

 
De Fixscreen Mono AK wordt als monoblok gemonteerd op aluminium, hout en PVC ramen. Dankzij het intelligente geleidingssysteem met symmetrische rits zit het doek windvast en strak in iedere positie. Een nieuwe gepatenteerde elektrische aansluiting (Connect & Go) garandeert een gemakkelijke montage en demontage van de doekrol voor onderhoud en een eenvoudige vervanging van het doek of de motor.
De Fixscreen Mono AK is leverbaar in verschillende versies (Small, Medium+, Large+ en X-Large+), afhankelijk van de raamdikte en de gewenste warmte doorgangscoëfficiënt (Urs) en/of geluiddemping.

Fixscreen EVO

Windvaste screens EVOlueren: optimaliseren van windvaste Fixscreen op het gebied van montage, kwaliteit en design. Een gepatenteerde waterdichte elektrische connectie garandeert een gemakkelijke montage en demontage van de doekrol en een eenvoudige vervanging van het doek of de motor.
De kast van de Fixscreen 150EVO bestaat in 2 versies: het afgeronde Softline- en het strakke Square-design. De onopvallende onderlat verdwijnt helemaal in de kast bij screens met een hoogte tot 2700 mm, bij hoogtes tot 6000 mm gedeeltelijk.
Bij de Fixscreen 100EVO zorgen aluminium zijconsoles voor een esthetische meerwaarde, aangezien ze samen met de profielen gelakt kunnen worden. Nieuw is ook montagesituatie 7, waarbij de screen in de spouw (boven het raam in voorbouw) wordt gemonteerd en de doekrol naar onderen wordt uitgenomen: ideaal voor passief- en laagenergiegebouwen.

 
Bezoek eind oktober stand 4.122 en maak kennis met deze en andere innovatieve oplossingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie