Opnieuw verbeterde dakpan komt als geroepen

Nelskamp dakpannen: een positief beeld creëer je zelf!

Een positieve gedachte, een positief uiterlijk. Een goed voorkomen maakt je zekerder en als je probeert op ieder punt een beetje beter te zijn of te worden, moet iedere situatie te overwinnen zijn.

Verbeterde dakpan

Nelskamp maakt een statement met de introductie van een nieuwe, Opnieuw Verbeterde Hollandse dakpan die afgestemd is op de Nederlandse markt: model OVH H-15 met ca. 15 pannen per m2.
Deze dakpan komt als geroepen; is gunstiger in aanschaf en verwerking en op vele punten verbeterd t.o.v. de traditionele OVH dakpan. Echter wel met de bekende OVH gegolfde uitstraling in actueel gevraagde kleuren, een variabele latafstand gelijk aan betonpannen en nu ook uitstekend te gebruiken voor de verder opkomende renovatiemarkt.

Uitvoeringen

De nieuwe keramische dakpan model OVH H-15 is nu beschikbaar in de kleuren natuurrood, blauw gesmoord, zwart engobe en natuurrood en rood engobe gereduceerd. Daarbij is een prachtige antraciet gesmoorde pan gemaakt, vergelijkbaar met de donker glazura. Een mooie completering van het assortiment dat zeker voor de renovatiemarkt een welkome aanvulling is en waar we samen opnieuw kansen creƫren.

Kenmerken
  • perfecte kop- en zijsluitingen, eenvoudig in verwerking - leggen is liggen en behoeft nauwelijks correctie;
  • uniek voor een OVH is de dubbele ophang nok;
  • dubbele ophang nok zorgt voor een stabiele indekking en daarmee uitermate geschikt bij wandbekleding;
  • ligt ook beter bij aansluitingen bij kil en hoekkeper;
  • 2 pannen tegelijk te bevestigen dankzij de nieuwe Multiklikhaak;
  • variabele latafstand vam 20 mm waarbij een Nederlands model gevelpan wordt gemaakt die eveneens variabel inzetbaar is;
  • uitwisselbaar bij renovatie/vervanging van betonnen dakpannen doordat de latafstand nagenoeg gelijk is. Andere modellen die daar geschikt voor zijn: H-14, F-12U, R-13S en R-10;
  • modulaire dekkende breedte van 200 mm geeft 27 hele pannen bij een beuk maat van 5400 mm en 30 bij een beuk maat van 6000 mm;
  • Nederland bouwt de geschakelde nieuwbouw altijd op een vaste beuk maat met een nieuw hulpstuk, de pan die uitgevoerd wordt met een enkele zijsluiting kunnen ook andere beukmaten worden ingevuld en zijn marges eenvoudig op te lossen als het even niet goed uitkomt.

 
 

« Nieuws overzicht