Sinterklaas bestaat niet meer…

Er was een tijd dat u het allemaal ‘cadeau’ kreeg. Klanten vochten om bouwers, installateurs, dakdekkers of andere specialisten en ze betaalden uw rekening graag. Op een uurtje meer of minder werd niet gekeken. Maar helaas, dat sprookje is voorbij.
De klant is koning, dat is de nieuwe realiteit. U moet hard werken voor elke klus. Bij elke offerte moet u zich onderscheiden van twintig of dertig andere gegadigden. Dat zijn de feiten van vandaag.

Geen sprookjes, maar koopmanschap

Hoe haalt u toch uw opdrachten binnen? Hoe onderscheidt u zich van die dertig anderen?
Door sterk te zijn in ouderwets koopmanschap. Door het werk beter te doen, sneller te zijn, uw kosten beter in de hand te houden.

Geen sprookjes, maar feiten

De systemen van ITmobile helpen u daarbij. Op elk moment heeft u inzicht in elk project en elke werknemer. Of het nu gaat om de bewaking van de voortgang, de vergoeding van de reistijd, het bepalen van de te verloren tijd: u bent voortdurend op de hoogte, weet waar het beter moet en kunt sturen op feiten. Zo verbetert u continu de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen.

Zó komt u op het verlanglijstje van uw klanten

Met de systemen van ITmobile speelt u snel, gericht en kostenbewust in op de vragen van uw klanten. Dát maakt het verschil in deze tijd.
Wilt u meer weten of een demonstratie zien?
Bel met ITmobile (0345) 63 11 71 of mail naar info@itmobile.nl.

« Nieuws overzicht