Schindler maakt snelle en gemakkelijke liftrenovatie mogelijk

Met Graphic Walls wordt een lift omgetoverd tot een ware belevenis.

Als essentieel onderdeel van veel gebouwen is het belangrijk om bij een renovatie of modernisering de lift niet te vergeten. Met de Schindler 6300 is dit eenvoudig te realiseren.

De installatie vergt tot 40% minder tijd en levert een meerwaarde op het gebied van veiligheid, efficiëntie, duurzaamheid en comfort op.

Ruimtebesparend en flexibel

Bestaande afmetingen van schachten en deuren en een beperkte installatieruimte kunnen vervanging bemoeilijken. De Schindler 6300 maakt het mogelijk de reeds bestaande, beschikbare ruimte tot op de laatste millimeter te benutten. De kooi van de Schindler 6300 kan per 10 mm aangepast worden aan de afmetingen van kleine schachten. De deurpositie kan verplaatst worden in stappen van 1 mm. Zelfs bestaande deurkozijnen kunnen opnieuw gebruikt worden.
De tractiekabels van de Schindler 6300 bestaan uit dunne metalen kabels die met rubber of polyurethaan zijn omhuld. Hierdoor zijn ze buigzamer dan de gebruikelijke staalkabels en vragen een kleinere tractieschijf. Resultaat: een ruimtebesparende constructie.

Design en comfort

De Schindler 6300 kent verschillende ontwerpopties waardoor de lift perfect kan worden aangepast aan de karakteristieke kenmerken van het gebouw.
Met Graphic Walls wordt uw lift omgetoverd tot een ware belevenis.

Energie-efficiënt en duurzaam

Dankzij een perfecte wisselwerking tussen componenten en een aantal ecologisch efficiënte en energiebesparende eigenschappen, draagt de Schindler 6300 bij aan een duurzaam beleid:

  • de tractiekabels van de 6300 wegen minder, produceren minder geluid en de kleinere motor verbruikt minder energie;
  • de op Gearless technology gebaseerde aandrijving en de ACVF technologie beperken het energieverbruik nog meer;
  • de kooiverlichting wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de lift niet in gebruik is.
Veiligheid

De Schindler 6300 beantwoordt, als vanzelfsprekend, aan de strengste Europese veiligheidsnormen, zoals EN 81-80 (Veiligheidsnorm voor Bestaande Liften) en EN 81-70 (Toegankelijkheid van liften voor personen met een handicap).

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie