Hansgrohe Care kranen zijn perfecte assistent in de badkamer

De Hansgrohe series Talis Care en Ecostat Care zorgen voor extra veiligheid en comfort in de badkamer.

Deze producten zijn uitermate geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit, of daar waar men zich aan specifieke hygiënevoorschriften dient te houden: in verpleeghuizen, ziekenhuizen, gezondheidsfaciliteiten of hospices.

De kranen zijn ook goed toepasbaar in kleuterscholen of hotels, waar behoefte is aan meer comfort en veiligheid bij de bediening van de kraan.

Gebruiksgemak

Dankzij de verlengde greep van maar liefst 11,6 cm, zijn de Talis Care wastafelmengkranen de perfecte gebruiksvriendelijke badkamerassistent. De kranen kunnen zowel met de ellebogen als met de onderarm worden bediend. De Talis Care 150 wastafelmengkraan heeft daarnaast ook een roteerbare uitloop van 360° voor nog meer bewegingsvrijheid.

Veilige bediening

Met de Ecostat Comfort Care douche- en badthermostaten zijn douchesystemen comfortabel te bedienen. De thermostaat bevat extra lange grepen en heeft duidelijke functiesymbolen. De thermostaat is veilig dankzij de SafetyStop temperatuurbegrenzing op 40°C i.p.v. 38°C. De kans dat de gebruiker de temperatuurbegrenzing door de 40°C draait is met deze instelling kleiner, waardoor de kans op verbranding aan heet water minder groot wordt.

EcoSmart, besparen met behoud van comfort

De Talis Care mengkranen zijn voorzien van de waterbesparende EcoSmart technologie, waardoor de waterdoorstroom wordt begrensd op 5 l/min. Hierdoor wordt zowel water als energie bespaard, waarbij het comfort behouden blijft.
Het geïntegreerde QuickClean anti-kalksysteem in de perlator zorgt ervoor dat kalk- en vuilafzetting nauwelijks kunnen hechten. Dit verlengt de levensduur van de kraan en is extra hygiënisch.

 
Meer informatie pro.hansgrohe.nl.

« Nieuws overzicht