Famostars Go! heeft doordacht design

Famostar vertaalt gebruikerswensen naar doordacht design.

Bij de ontwikkeling van noodverlichtingsarmatuur Go! zijn uw wensen verwerkt in een installatievriendelijk, compact en doordacht design.

Zo zijn er uitdrukkapjes in plaats van uitbreekpoorten, wat het (ver)plaatsen van de bedrading gemakkelijk maakt.

 
Het serviceluik aan de onderkant van de lichtunit is te openen met slechts een schroevendraaier, waarna de accu en het pictogram eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn. Aan alle zijdes van de armatuur zijn klikvingers, slotgaten en invoeropeningen welke voor optimaal installatiegemak zorgen.

 
De Go!-familie kent zowel een plafond- als een wanduitvoering. Het identieke, rustige ontwerp van beide modellen past ideaal in scholen, kantoren en ziekenhuizen.

 
Go! is onderdeel van dé ideale projectoplossing in led van Famostar.

Dé ideale projectoplossing in led

Wat is voor u de ideale noodverlichting? Uiteraard moet het voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Maar u let natuurlijk ook op het installatiegemak, de uitstraling en de prijs.
Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete, duurzame én voordelige projectoplossing in led. Vluchtwegverlichting en –aanduiding met een eenvormige, moderne en rustige uitstraling. Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

 
Informatie aanvragen? Mail naar sales@famostar.nl.

« Nieuws overzicht