Methermo schuifpuisysteem is bijzonder slank gedetailleerd

Metaglas introduceert nieuw schuifpuisysteem met grote glasoppervlakken en zonder zichtbare kozijnen.

De Methermo schuifpuien van Metaglas zijn bijzonder slank gedetailleerd. De profielen kunnen volledig worden ingebouwd zodat alleen het glasvlak zichtbaar is.

Daarnaast kunnen de schuifelementen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd.

Profielloos

De kozijnen en raamprofielen van het Methermo schuifpuisysteem kunnen volledig worden weggewerkt in wanden, vloer en plafonds. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen van slechts 48 mm breed is zichtbaar. Doordat de profielen volledig worden ingebouwd, is het systeem geheel drempelloos. Alleen het glas is zichtbaar. Van vloer tot plafond, van muur tot muur. Slank, esthetisch en praktisch. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt.

Grote afmetingen

Methermo schuifpuien kunnen in extra grote afmetingen worden uitgevoerd. Ook kan het systeem van drievoudig glas worden voorzien. De vaste en schuivende elementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, zodat bijzonder brede glasgevels kunnen worden gerealiseerd. Het schuifsysteem wordt per project op maat gemaakt en biedt u onbeperkte ontwerpvrijheid.

 
Informatie

Meer informatie over Methermo Schuifpuien is op aanvraag verkrijgbaar. Details en inspiratieprojecten zijn ook te vinden op www.metaglas.nl.
Of bekijk de productpresentatie.

 

« Nieuws overzicht