BIM oplossingen die verder gaan dan alleen de software

Itannex richt oplossingen speciaal op architecten, aannemers, constructeurs en installatieadviseurs

De term BIM is inmiddels geen noviteit meer. Het is gemeengoed geworden in de bouw en een BIM wordt zelfs steeds vaker verplicht gesteld door opdrachtgevers.

 
Naast architecten, constructeurs en aannemers zien nu ook installatie adviseurs steeds vaker de voordelen van een BIM. Voordelen zoals faalkostenreductie, verkorting van de doorlooptijd en het voorkomen van problemen op de bouwplaats.

Optimaal rendement

Het optimale rendement van een BIM wordt behaald als alle ketenpartners software gebruiken die naadloos op elkaar aansluit en als de medewerkers weten hoe ze optimaal gebruik maken van een BIM.

Meer dan software

Hiervoor levert Itannex BIM oplossingen die verder gaan dan alleen de software. Ook de installatie van de software, training van de medewerkers en begeleiding op locatie maakt standaard deel uit van de BIM oplossingen. Hiermee maken klanten een vliegende start. Zelfs vanaf het eerste BIM project.

Bouwbrede oplossingen

De oplossingen van Itannex zijn speciaal gericht op architecten, aannemers, constructeurs en installatie adviseurs en hebben inmiddels in een groot aantal real-life projecten bijgedragen tot het succesvol gebruik van een BIM. Bijvoorbeeld het hoofdgebouw van VolkerWessels in Amersfoort, de nieuwbouw van het Hilton Hotel op Schiphol door de Unica Groep en vele anderen.

Autodesk platform

Itannex gebruikt voor haar oplossingen BIM software op basis van het Autodesk platform. Dit platform heeft Itannex uitgebreid met SmartRevit waardoor de Autodesk software uitermate geschikt is voor de Nederlandse markt. De SmartRevit software is verkrijgbaar in drie varianten:

  • SmartRevit voor architecten, aannemers en constructeurs,
  • SmartRevit MagiCAD voor installatie adviseurs,
  • en voor starters is er SmartRevit LT.
Meer weten?

Wilt u weten wat de BIM oplossingen van Itannex voor uw organisatie kunnen betekenen? Kijk dan op www.itannex.com of neem direct contact op met Itannex op telefoonnummer 088 – 8720000.

« Nieuws overzicht