VEKA: stevige profielen voor fraaie deuren

VEKA ontwikkelt kunststof profielsystemen voor ramen en deuren die zijn afgestemd op de Nederlandse bouw- en renovatiepraktijk.

Door te blijven innoveren, creëert VEKA nieuwe ontwerp- en toepassingsmogelijkheden voor architecten en bouwers. VEKA onderscheidt zich daarbij door de optimale combinatie van esthetiek en functionaliteit. Een mooi voorbeeld is VEKA’s speciale profiel voo

Eigentijds en duurzaam

Met z’n uitstekende isolatiewaarde is het fraaie profiel helemaal van deze tijd. Het biedt sluitende oplossingen voor nieuwbouw en renovatie, ook bij grote deuren. Net als alle andere VEKA profielsystemen wordt het uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige, recyclebare materialen. VEKA heeft hiervoor sinds 1993 een gesloten recyclingkringloop  ingericht.

Extra stabiel, beter sluitend

Stabiliteit is essentieel voor een goed sluitende deur. VEKA besteedt dan ook bijzondere aandacht aan dit aspect. De kunststofprofielen uit het VEKA systeem bevatten extra stalen versterkingen die de constructie meer stabiliteit geven. Zeker bij grotere deurformaten zijn deze versterkingen onmisbaar. Bovendien onderscheidt het VEKA profielsysteem zich door het U-vormige beslag, dat de constructie extra stijfheid geeft. Ook deze eigenschap verhoogt het gebruikscomfort van een deur die na vele jaren mooi blijft sluiten.

Ondersteuning

VEKA stelt architecten en bouwers in staat van elk kozijn de juiste isolatiewaarde te berekenen met de speciale architectencd-rom. Op het partner forum vindt u het laatste nieuws over nieuwe profielen, certificaten enzovoorts. Wie zich registreert op http://www.vekakozijn.nl/vekanl/divers/nl/partnerforum.htm krijgt direct toegang tot de gewenste data, als pdf, dwg of dxf.

« Nieuws overzicht