Uw project van A tot Z in BIM?

Pieters heeft de ontwikkeling doorgemaakt van het 3D tekenen naar een volledig integraal Bouw Informatie Model.

Tientallen projecten verder én ervaringsdeskundig.


Sinds 2006 heeft  Pieters de ontwikkeling doorgemaakt  van het 3D tekenen naar een volledig integraal Bouw Informatie Model. Steeds meer disciplines zijn al in een vroeg stadium bij het bouwproces betrokken. Zij kunnen allen  informatie toevoegen aan het BIM, waardoor het inzicht geeft in de gehele levenscyclus van een gebouw.

 
Ervaringsdeskundig

We zijn ondertussen tientallen projecten verder én ervaringsdeskundig. We delen onze kennis graag door het geven van lezingen en presentaties bij Hogescholen, architecten en (potentiële ) opdrachtgevers. Liever nog zetten wij onze expertise in bij uw project.

3D modelleren

Wij beheersen het 3D modelleren in o.a. Autocad, Tekla Structures, Revit Architecture, Revit Structure, Navisworks, Solibri. Wij werken met een team van specialisten uit alle disciplines. Dat heeft voor u als opdrachtgever het voordeel dat wij uw project van A tot Z kunnen verzorgen. Van schets tot aan de oplevering. Inclusief de coördinatie van het BIM. Kortom, Pieters biedt een volledig BIM pakket.

Mogelijkheden

Benieuwd naar wat er mogelijk is met uw project? Neem gerust contact op met Simon Snoek, 020-305 09 40 of Paul Hooijschuur 023 – 543 19 99. Zij vertellen u graag meer. www.pietersbouwtechniek.nl

« Nieuws overzicht