Wall-linQ totaalconcepten gaan verder

Wall-linQ Tape Drywall System totaal concepten.

Wall-linQ Tape Drywall System® totaalconcepten bestaan uit éénlaagse gips(vezel)kartonplaat wandsystemen oplossingen, waarbij optimalisatie van de wanden wordt behaald door de unieke kenmerken van de concepten.

 
Deze kenmerken zijn: 


 
Samen vormen deze kenmerken de Wall-linQ totaalconcepten. Een hoogwaardig product met hoge wandprestaties die voldoet aan alle eisen op het gebied van Maatschappelijk verantwoord werken, Arbo-wetgeving, Duurzaam bouwen, luchtgeluidsisolatie, brandwerendheid, stootvastheid en visueel comfort.

Wall-linQ totaalconcepten gaat verder

De concepten van Wall-linQ Tape Drywall System gaan verder dan alleen hoge wandprestaties en optimalisatie op het gebied van milieu- en Arbo-regelgeving en de functionaliteit van het gebouw. De concepten bieden extra efficiency besparingen, zoals bij doorvoeringen door gipskartonplaten, transportkosten, afvoer van restafval en afdichtingen. Daarnaast bieden de concepten de mogelijkheid om arbeidsgangen achterwege te laten, zoals het voorstrijken van wanden en eventueel behangwerk. Optimalisatie van het bouwproces, de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid wordt met toepassing van de Wall-linQ totaalconcepten eenvoudig behaald.
Wall-linQ Tape Drywall System is KOMO Attest gecertificeerd (KOMO Attest IKB2444/11) heeft betrekking op niet-dragende binnenwanden, zoals omschreven in het Bouwbesluit. Garantie wordt gegeven op de technische prestatie van het wandsysteem, de kwaliteit (montage deugdelijkheid) wordt gewaarborgd door de door ons geïnstrueerde monteurs.

MAL-waarde

Per 1 september 2012 legt de Arbeidsinspectie een boete op als de MAL waarde (Maximale Actie Limiet) van 25 kg per persoon wordt overschreden. Zonde van het geld; zeker wanneer u weet de Wall-linQ totaalconcepten voldoen aan alle door de arbeidsinspectie gestelde eisen.

En er is meer

Wall-linQ presenteert een zeer betrouwbare en flexibele partner bij het monteren van de Wall-linQ wandconcepten. De Tyler is een makkelijk bedienbare platenlift, die de montage van de Wall-linQ wandconcepten nog verder verlicht en vereenvoudigt. De MAL-waarde wordt met behulp van de Tiller gereduceerd tot 5 kilo per persoon.

« Nieuws overzicht