Vorstvrijlint voorkomt bevroren waterleidingen

Met MAGNUM zorgeloos de winter door.

De ‘R’ is weer in de maand en (nacht)vorst kan weer de kop opsteken. Vorstschade kan tot vervelende en vooral ook dure problemen leiden, zoals gesprongen waterleidingen.

Op een heel eenvoudige manier kunt u voorkomen dat de vorst u verrast: plaats een MAGNUM vorstvrijlint zodat uw waterleiding en/of buitenkraan niet bevriest. Het lint is stekkerklaar, heel eenvoudig aan te brengen, doeltreffend en goedkoop.

Automatisch verwarmen

Deze vorstvrijlinten gaan verwarmen als de leidingtemperatuur onder de 5°C komt. De sensor aan het eind van het  verwarminglint meet dit nauwkeurig. Ook schakelt deze weer automatisch uit als de temperatuur van de leiding weer boven een veilige 13°C uitkomt.
Hiermee beveiligt u leidingen tot temperaturen van -25°C.

Boombescherming

Prachtige, eeuwenoude olijfbomen sieren steeds vaker de Hollandse tuinen. Echter, tegen ons koude klimaat zijn deze uitheemse boomsoorten vaak niet bestand. Zeker met een strenge winter zoals afgelopen jaar in gedachten vreest menig eigenaar van deze kostbare bomen of deze het voorjaar wel in goede conditie zullen halen.
Ook hier bieden de vorstprotectie lintjes de oplossing om bevriezing te voorkomen.

 
Meer vorstprotectie en verwarmingssystemen

MAGNUM keeps you safe!

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie