ROCKPANEL, een steengoed renovatieproduct

ROCKPANEL zorgt voor een snelle en gebruiksvriendelijke afwerking van gevels en dakranden.

De onderhoudsarme gevelbekleding wordt geproduceerd op basis van het vulkanisch gesteente basalt. Standaard leverbaar in 100 RAL kleuren en talloze designs.

Installatietijd

ROCKPANEL plaatmateriaal combineert de robuuste eigenschappen van steen met de verwerkbaarheid van hout. De platen zijn temperatuur- en weersbestendig, waterafstotend, brandveilig en volledig recyclebaar.
In de verwerking zijn de platen licht van gewicht en eenvoudig te zagen, schroeven, nagelen en lijmen. De snelle en eenvoudige montage spaart installatietijd. Zo is het robuuste plaatmateriaal een kostenefficiƫnte oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie van de gevel en rondom het dak.

Gevelrenovatie

ROCKPANEL biedt uitstekende mogelijkheden voor gevelrenovatie. EĆ©n ervan is RockVentW-ES: deze gevelrenovatieoplossing combineert ROCKPANEL gevelbekleding en ROCKWOOL isolatie met de handige Marcovis Eisys stelschroef van ETANCO.
Lees meer op www.rockvent.nl.

Alleen maar voordelen met ROCKPANEL
  • kleuren die mooi blijven! - ROCKPANEL is afgewerkt met een watergedragen, UV-bestendig coating systeem;
  • bevestigen zonder voorboren! - ROCKPANEL is een lichtgewicht plaat die mechanisch te bevestigen is door te schroeven (zonder voorboren), te nagelen (m.b.v. tacker) of te lijmen. Door te lijmen of te nagelen kunt u de platen onzichtbaar afwerken voor een nog strakker resultaat;
  • detailleren op de bouwplaats? - ROCKPANEL laat zich eenvoudig zagen in elke gewenste afmeting, waardoor details snel en hoogwaardig worden afgewerkt. Afwerking van de zijkanten ter bescherming van vocht is niet nodig.

 
Benieuwd naar het uitgebreide ROCKPANEL assortiment?

Vraag de compacte assortimentsgids aan via http://www.rockpanel.nl/contact.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie