IsoBouw weer prominent aanwezig op de (Iso-)BouwBeurs

Trendsettende isolatiesystemen die duurzaam bouwen betaalbaar maken.

Onder de noemer ‘Met IsoBouw is duurzaam bouwen betaalbaar’ is de isolatiefabrikant ook dit jaar weer prominent aanwezig op de BouwBeurs met isolatiesystemen voor nieuwbouw- én renovatiedoeleinden.

IsoBouw = betaalbare duurzaamheid

Het hoofdthema dit jaar is ‘duurzaamheid’.

Met EPS als basismateriaal behoren de prestaties van IsoBouw op het gebied van duurzaamheid tot de allerbeste in de markt. Deze claim wordt bevestigd in LCA-studies en meerdere Dubo-keurmerken. Tijdens de BouwBeurs zal IsoBouw haar uitstekende prestatie op dit gebied aantonen.

IsoBouw neemt u mee naar een nieuwe dimensie

Met spetterende productshows en spraakmakende innovaties verwacht IsoBouw weer veel bezoekers op haar stand te ontvangen.
Kijk op www.isobouw.nl/bouwbeurs om te zien wat u kunt verwachten.

Nieuw en innovatief gevelisolatiesysteem

Een absolute primeur tijdens de BouwBeurs is de introductie van SlimTop, een compleet nieuw isolatiesysteem voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt. De SlimTop isolatieplaten vereenvoudigen en versnellen de verwerking aanzienlijk ten opzichte van de traditionele bouwwijze.
De constructie wordt aanmerkelijk dunner en het plaatsen van de isolatie en het stellen van het houten raamwerk wordt kinderlijk eenvoudig. Het aaneengesloten isolatiesysteem met extreem hoge isolatiewaarden voorkomt bovendien koudebruggen.

Uitbreiding assortiment isolerende dakelementen en plat dak isolatie

IsoBouw introduceert een verdere uitbreiding op het huidige assortiment SlimFix dakelementen. SlimFix is hét antwoord op de aangescherpte eisen ten aanzien van de isolatiewaarde en brandklasse in het nieuwe Bouwbesluit.
Voor het platte dak toont IsoBouw het nieuwe product RenoTop. RenoTop is een renovatie-oplossing waarmee hoge isolatiewaarden kunnen worden bereikt zonder aanpassingen aan de waterkerende detaillering (dakranden, loodslabben).

Bezoek IsoBouw in hal 11, stand D010.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie