Bekijk de innovatieve oplossingen van RENSON op BouwBeurs

Maak kennis met de innovatieve oplossingen van RENSON voor de beurs: van klapluik tot terrasoverkapping.

RENSON ontwikkelt innovatieve ventilatie- en zonweringsystemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in gebouwen. Zon op bestelling dankzij de gemotoriseerde Cilium klapluiken of de windvaste Fixscreen 150EVO.

Functionele gevelbekleding voor optimale ventilatie van gebouwen met de Linius L.050W.
Daarnaast kun je met een terrasoverkapping als de Algarve het hele jaar door van je terras genieten.

Cilium klapluiken

Om oververhitting en overmatige koeling van gebouwen te vermijden zijn er Cilium klapluiken: dynamische zonwering die van een verticale zonwering voor het raam naar een horizontale, openstaande positie boven het raam omgevormd kan worden. In gesloten stand ontstaat een volledige lamellenwand, aangezien de klapluiken identiek zijn aan de lamellen rondom. Leverbaar met Sunclips SE.096 of SE.130 lamellen.

Fixscreen 150EVO

Verticale, windvaste zonwering met nieuwe gepatenteerde waterdichte elektrische connectie die eenvoudige (de)montage van de doekrol en vervanging van het doek of de motor garandeert. Kabels kunnen volledig weggewerkt worden in een kabelkanaal in de zijgeleiders.
Er is nu keuze uit een kast met twee verschillende vormgevingen: het afgeronde Softline-design of het nieuwe strakke Square-design. De onopvallende onderlat verdwijnt helemaal in de kast bij screens met een hoogte tot 2700 mm; bij hoogtes tot 6000 mm gedeeltelijk.

NIEUW: U-Safe

Deze nieuwe geïntegreerde, eenvoudig bereikbare schakelaar zorgt dat een screen veilig onderhouden kan worden zodra de stroom is uitgeschakeld middels de Connect & Go-fiche; conform NEN1010.

Functionele gevels: Linius L.050W

High performance gevelbekleding met een elegante uitstraling. Het systeem bestaat uit extreem waterwerende lamellen die via clipsmontage eenvoudig en onzichtbaar gemonteerd zijn in de lamellenhouders. Deze lamellen kunnen geanodiseerd worden, maar zijn ook verkrijgbaar in polyester poederlak in alle RAL-kleuren.
Verdere eigenschappen zijn een uitstekende luchtdoorstroom, goede fysische vrije doorlaat van 57 % en de grote vrije overspanning van de lamel tussen twee draagprofielen (1900 mm).

Buiten leven zonder zorgen: Algarve

Innovatieve terrasoverkapping combineert de aluminium constructie met een zonwerend lamellendak voor bescherming tegen overmatig zonlicht, wind en regen, maar met voldoende transparantie voor een optimaal contact met de omgeving.
De geëxtrudeerde aluminium lamellen zijn tot 150° roteerbaar en kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden: vrijstaand, gevelmontage of geïntegreerd in een bestaande opening zonder verticale kolommen. In gesloten toestand zorgen de lamellen voor een volledig waterdicht dak.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie