Solatube daglicht en Solatube SmartLED

Energieverantwoorder bestaat niet.

Om de hele dag helder licht via de Solatube® daglichtbuizen te verspreiden, introduceert Solatube de eerste versie van de SmartLED.

 
24 uur per dag

Overdag geniet u van de weldaad van gratis daglicht op praktisch elke plek onder dak. En zodra het daglicht minder wordt neemt het uiterst energiezuinige SmartLED-systeem het over. Uw energiekosten blijven minimaal en uw binnenruimtes zijn altijd goed verlicht.

Daglicht en LED-licht

Het Solatube SmartLED-systeem combineert helder daglicht met duurzame LED-verlichting. Het SmartLED-systeem maakt gebruik van twee sensoren om de hoeveelheid licht precies op uw behoefte af te stemmen. De sensoren meten zowel de daglichtintensiteit als beweging. Hierdoor schakelt de SmartLED enkel in wanneer het lichtniveau onder de minimale lichtinstelling komt én er daarnaast ook beweging wordt waargenomen.
Om te voorkomen dat de SmartLED ’s nachts gaat branden door bijvoorbeeld huisdieren, kan de verlichting compleet gedimd worden door middel van een schakelaar.

Geïntegreerd zonder verlies van daglicht

De Solatube SmartLED wordt geïntegreerd in het Solatube daglichtsysteem. Door de speciaal ontworpen lens in de SmartLED gaat er geen daglicht verloren waardoor de optimale lichtreflectie van een Solatube in tact blijft. Het licht verspreidt zich diffuus via een van de verschillende plafondplaten. Uiteraard is een SmartLED mogelijk in combinatie met de vele toepassingen van Solatube daglichtsystemen.

Energiezuinig

Het originele Solatube systeem laat u genieten van alle voordelen van daglicht zodra dit beschikbaar is en zorgt voor een energiezuinige kunstverlichting zodra dat nodig is. Dankzij deze nieuwe ontwikkeling kunt u profiteren van een lage energierekening en een mooi geïntegreerd dag- en ledlichtsysteem.

Advies op maat?

Techcomlight is exclusief importeur van de Solatube daglichtsystemen. De daglichtprofessionals van Techcomlight adviseren op locatie, maken complete lichtplannen en heldere 'profit on investment' berekeningen. Desgewenst kan er ook turn-key opgeleverd worden.

SmartLED heet inmiddels TechLED

« Nieuws overzicht