Efaflex spiraaldeur bereikt topsnelheid

Efaflex Serie S: snelloopdeuren voor de zwaarste omstandigheden.

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S snelloop-spiraaldeuren van Efaflex. Snelloopdeuren van Efaflex bereiken topsnelheden tot ruim 4,5 m/s.

Doordat het deurblad wordt opgerold via de spiraaltechniek in plaats van op een as, zorgt deze constructie voor hoge openingssnelheden. Geen enkele deur met vergelijkbare eigenschappen maakt de doorgang zo snel vrij.

Innovatief deurblad

Dankzij het innovatieve deurblad van de Serie S spiraal- en turbodeuren van Efaflex is het mogelijk de deur voor zowel binnen als buiten te gebruiken, in koel- en vriescellen of als afsluiting van een parkeergarage.

Voor iedere vraag een oplossing

Efaflex biedt voor elk vraagstuk de ideale oplossing. Wilt u perfecte isolatie? Efaflex levert deuren met thermisch gescheiden isolatielamellen, met een U-waarde maximaal tot 0,7 W/m2K.
Heeft u meer behoefte aan vrij zicht, dan wordt de deur uitgevoerd met transparante lamellen uit kristalhelder acrylglas. Ook afsluitingen tot 10 meter breed of een ovale spiraal of lage inbouw met minimale inbouwhoogte zijn geen probleem.

Snel en veilig

In het bijzonder bij extreem hoge snelheden is veiligheid een zeer belangrijk thema. Hiervoor heeft EFAFLEX het Active Crash Systeem ontwikkelt. Bij een aanrijding kan de onderste deurbladmodule tot aan een hoogte van ongeveer 100 cm aan twee zijden uitbreken. Sensoren herkennen de crash situatie en dit volautomatisch systeem zorgt ervoor dat de deur langzaam openstuurt en daarna bij het sluiten het deurblad terugplaatst in de geleidingen.

Kenmerken
  • unieke oprolspiraal met 20 jaar ervaring;
  • bestand tegen extreme windbelasting, en toch en flexibel en stabieleffectiever, sneller en optimaal gebruik van bedrijfslogistiek; deurblad;
  • energiebesparing dankzij een openingssnelheid tot 4,5 m per sec. en een snelle sluitsnelheid tot 1,0 m per sec;
  • combinatie van snelheid, veiligheid en zuinigheid tot een doordachte investering.
« Nieuws overzicht