steni geeft 40 jaar garantie op haar panelen

Echte kwaliteit verloochent zich niet. Per onmiddellijke ingang geeft steni 40 jaar garantie op haar panelen.

Voor de gevel kunt u kiezen uit:

  • steni Colour heeft een glad decoratief UV-bestendig oppervlak van met elektronenstralen uitgehard acryl. Colour is verkrijgbaar is in 40 standaardkleuren in 3 glansvarianten. Vanaf 100 m2 kunnen wij nagenoeg iedere RAL, NCS of BS kleur voor u produceren
  • steni Nature heeft een esthetische afwerking op basis van natuursteen korrels en is verkrijgbaar in 17 standaardkleuren en 5 verschillende korrelgroottes. Deze zijn ook nog te polijsten om zodoende een vlak paneel met een glanzend natuursteen uiterlijk te bereiken; 
  • steni Imago is verkrijgbaar in kleuren die zelfs niet in de natuur zelf voorkomen. De steentjes worden bewerkt met een hittebehandeling van meer dan 900 °C waardoor een keramisch oppervlak wordt verkregen met een hoge UV-bestendigheid.
Service

steni Benelux BV probeert projecten te begeleiden vanaf schetsfase tot aan montage. Wij kunnen zorg dragen voor commerciële en technische documentatie, standaard en projectmatige bemonstering.
Wij staan voor u klaar om een professioneel één op één gesprek aan te gaan zowel in algemene zin als projectgericht. Wij kunnen ook voor grotere groepen een inspirerende presentatie bij u of op andere locaties organiseren.
In geval van een renovatie kunnen wij middels steni Vision in nauwe samenwerking met het projectteam en ons ‘in-house’ technische team een serie van visualisaties realiseren om te tonen hoe de esthetica veranderd door het aanpassen van paneelindeling, lay-out dan wel oriëntatie en kleurenschema.

 
Daag ons uit en ervaar ons enthousiasme.

« Nieuws overzicht