Elios zonne-energie daksysteem volgt curve dak

Riverclack levert aluminium dakpanelen voor vlakke, hellende en gebogen daken. Het Elios zonne-energie systeem kan hier zeer eenvoudig op worden aangebracht.

Door het fraaie uiterlijk, de goede waterdichte eigenschappen, de duurzaamheid van de toegepaste materialen en de snelle montage worden steeds meer metalen dakbedekkingen toegepast.

Het Elios zonne-energie daksysteem is een exclusief zonne-energiesysteem dat zowel op nieuwe als bestaande Riverclack daken kan worden toegepast. Zonder het uiterlijk van het gebouw aan te tasten kan het systeem zo vaak als nodig worden gedemonteerd.

Bevestiging gebogen dakvlakken

De panelen van Amorphous silicon worden met een speciale lijm bevestigd op een metalen ondergrond. Vervolgens worden deze elementen mechanisch vastgezet op het vlakke deel van het Riverclack paneel.
Een groot voordeel van het Elios zonne-energie daksysteem is de mogelijkheid ze ook toe te passen op gebogen dakvlakken. Zo volgt het de vorm van de Riverclack dakplaten.

Iscom heeft voor de Riverclack Elios en Elios zonne-energie daksystemen gekozen voor uni-solar technologie, wereldwijd marktleider in de productie van zonne-energie modules.

Kenmerken
  • dubbel uitgevoerde bevestiging;
  • toe te passen op bestaande en nieuwbouw;
  • flexibel, de Elios elementen volgen de dakcurve;
  • volledig waterdicht zonder kit of afdichtingsband;
  • bevestiging zonder perforaties;
  • hoge duurzaamheid.
Krystal

Indien een hoge nominale stroom nodig of de dakoppervlakken minder groot zijn, is het Krystal systeem de oplossing. De poly- of monokristallijne panelen in ‘Tedlarglas’ worden geïntegreerd met de Riverclack plaat.

 

« Nieuws overzicht