Vortium en Dinux zijn de nieuwe warme Silestone kleuren

Nieuwe kleuren in aardse tinten combineren natuurlijke warme uitstraling met de voordelen van Silestone.

Cosentino Group introduceert in haar succesvolle NEBULA serie twee warme nieuwe kleuren die volledig aansluiten op de huidige trend naar warmte en gezelligheid in huis: Silestone® Vortium en Dinux.

Vortium

Vortium is een licht roomkleurig oppervlak dat warme tinten bevat. De gedefinieerde aderen en kleine stukjes glas geven diepte en volume aan het oppervlak.
Deze kleur geeft elegantie en een onderscheidende stijl aan het werkblad.

Dinux

Dinux bestaat uit zeer intense warme grijstinten en subtiele stukjes spiegelglas die het materiaal tot leven brengen. De unieke kleur en samenstelling geeft persoonlijkheid aan het werkblad.

 
Silestone Vortium en Dinux zijn beschikbaar in een gepolijste en suède afwerking en zijn verkrijgbaar in platen met 3 diktes: 1,2 / 2 en 3 cm. De bruto plaatafmeting van beide kleuren is 325 x 159 cm (Jumbo). Deze royale afmeting is uniek in de markt.

 
Dankzij het design en de functionele eigenschappen is Silestone toepasbaar in alle ruimten in huis. Van (keuken)werkbladen en badkamerafdekkingen tot vloeren, trappen, vensterbanken en andere interieurtoepassingen.

 
Silestone geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

 

« Nieuws overzicht