VOLA 060 Round Shower is uniek en verrassend

VOLA introduceert eerste ronde hoofddouche.

Voor de Round Shower heeft VOLA klassieke elementen zoals de cirkel als beginpunt genomen om een geheel nieuw product te ontwikkelen.

Bestaande lijnen gebruiken om een verrassend nieuw voorwerp te produceren.

 
Cirkel centraal 

Dit is niet de eerste hoofddouche die VOLA ontwierp en fabriceerde maar het is wel de eerste ronde hoofddouche.
En dat is wat deze douche bijzonder maakt. Het vormt een logische uitbreiding op de VOLA collectie. Het betekent ook dat een badkamer nu totaal VOLA kan zijn, want de hoofddouche is te combineren met bijvoorbeeld de Round Series waarbij ook de cirkel centraal staat en waaraan inmiddels verschillende onderscheidingen zijn toegekend.

Klasse en schoonheid

Continuïteit is sinds lange tijd belangrijk bij VOLA. Alle unieke producten zijn afgeleid van het klassieke ontwerp dat Arne Jacobsen meer dan veertig jaar geleden ontwikkelde voor VOLA.
De Round Shower is elegant en tijdloos en past bij dit thema. Zoals bij alle VOLA producten worden technische delen subtiel weggewerkt.
VOLA gebruikt materialen van een hoge kwaliteit en produceert volgens de strengste ISO 14001 normen voor het milieu. Levenslange klasse en klassieke schoonheid verenigen zich.

Kenmerken
  • een licht en elegant aangezicht dankzij de smalle 3-mm ruimte tussen de ring en douchekop;
  • de douchekop heeft 18 banen die vanuit het midden uitwaaieren; elke baan bevat 12 rubberen nozzles
  • bij het roestvrij stalen model is het materiaal met de hand geborsteld in een ronde beweging om de cirkelvorm terug te laten komen.
« Nieuws overzicht