RenoTopHR isoleert platdak na zonder aanpassingen dakrand

IsoBouw komt met nieuwe innovatie in renovatie: RenoTopHR.

Bij renovatiedaken voor het platte dak zijn de bestaande dakranden vaak een belemmering om het dak met een isolatiewaarde van 3,5 of hoger na te isoleren. IsoBouw introduceert een renovatie-oplossing waarmee hoge isolatiewaarden kunnen worden bereikt.

 
Zonder aanpassingen aan de waterkerende detaillering (dakranden, voetlood).

Hoogte-overbrugging

Met de nieuwe EPSHR isolatieplaten die in de randzones worden toegepast, wordt over een afstand van 1 meter een geleidelijke hoogte-overbrugging gerealiseerd vanaf de rand naar de rest van het dak. Hierdoor wordt tevens een scherpe vouwvorming in de afwerklaag voorkomen.
Nog een voordeel is volgens IsoBouw dat er in de goot een ideale verwerking van de afwerklaag mogelijk is met een minimaal aantal naden in de afwerklaag.

Betere randafwerking

De ervaringen van dakdekkers naar aanleiding van eerste projecten zijn volgens IsoBouw uitermate positief.
RenoTopHR is niet alleen goedkoper dan bijvoorbeeld het gebruik van PIR.
Ervaringen van dakdekkers wijzen ook uit dat de verwerking, en vooral de realisatie van de afwerklaag, heel veel tijdwinst oplevert. De geleidelijke overgang van dikte in de RenoTopHR-plaat zorgt voor een kwalitatief betere randafwerking.
Iedere dakdekker die met RenoTopHR gaat werken, zal dit bevestigen.

Kenmerken
  • leverbaar in diverse diktes;
  • standaard druksterkte van 100 kPa;
  • lambda-waarde van 0,031 W/mK.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie