Knauf Flottrunner maakt aanbrengen gaasband eenvoudig

Knauf introduceert de Flottrunner: een nieuwe, efficiënte manier om zelfklevend gaasband op gipsplaatnaden aan te brengen.

Knauf vindt het belangrijk de verwerker te ontlasten bij zijn werkzaamheden. De Flottrunner is een nieuw handgereedschap, ideaal voor verwerkers die zich bezighouden met het vullen van naden van gipsplaten (AK).

 
Het aanbrengen van zelfklevend gaasband werkt met de Flottrunner vele malen gemakkelijker én sneller.

Fysieke belasting minimaal

Een belangrijk voordeel voor de voegafwerker is de lage fysieke belasting. Met hulp van de Flottrunner kan hij veiliger werken, omdat hij niet meer steeds de trap op en af moet.
Daarnaast hoeft hij ook niet meer door de knieën om het gaasband op de naden aan te brengen en af te snijden.

Meer bereik

Het bereik met de Flottrunner is groot. Zelfs gaasband op het plafond aanbrengen kan nu in de meeste gevallen gewoon vanaf de vloer gedaan worden.

 
 

Optimaal gebruik van materiaal

Door het unieke snijsysteem kan het gaasband zonder extra inspanning gemakkelijk worden afgesneden. Omdat het nu op maat wordt afgesneden, heeft de verwerker aanzienlijk minder afval/gaasbandverlies.

Tijdwinst

Daarnaast geven verwerkers die dit product al enthousiast gebruiken aan, dat ze door het gebruik van de Flottrunner zo’n 25% sneller klaar zijn met het aanbrengen van gaasband in hun projecten.

 
 

« Nieuws overzicht