Unieke trappen van Gorter: gepatenteerd en gecertificeerd

Gorter levert dakluiken en diverse toegangsoplossingen.

Gepatenteerde vaste trap

 
Om het platte dak als dakterras te kunnen gebruiken biedt Gorter een stijlvolle en praktische toegang door het dak. Het gaat om een combinatie van een dakluik met een modern vormgegeven vaste trap.

 
Afhankelijk van de verdiepingshoogte is de hellingshoek 55 tot 65 graden, maar waarbij de treden zich automatisch horizontaal stellen. Hierdoor is de trap zonder aanpassingen in veel omstandigheden direct toepasbaar. Op dit systeem is een patent verkregen.

Nieuwe vaste trap in combinatie met een (glazen) dakluik

Een dakluik in combinatie met de nieuwe vaste trap van Gorter past uitstekend in nieuwbouw-, maar ook in moderniseringstrajecten. Bijvoorbeeld op een dakterras dat als loungeruimte, met panorama-uitzicht, wordt ingericht. De vaste trap, vervaardigd uit geanodiseerd aluminium, is gemakkelijk te monteren en wordt standaard met antislip treden geleverd.

Gecertificeerde toegang tot liftmachinekamer

Dit is een complete schaartrap met een inbouwbak en een onderdeksel. De leuning wordt los meegeleverd en is eenvoudig te monteren. De schaartrap is vervaardigd uit gietaluminium. Door de materiaalkeuze en constructie wordt een hoge stabiliteit en belastbaarheid bereikt. De belastbaarheid is getest tot 450 kg. Evengoed is de schaartrap gemakkelijk en licht bedienbaar; de maximale krachtinspanning is 3 kg.

TÜV gecertificeerd daktoegang

De complete Gorter daktoegang, inclusief vaste trap, maar ook de gecertificeerde toegang tot liftmachinekamer is als geheel aantoonbaar veilig (o.a. TÜV, KOMO en Aboma Keboma).

 
Meer informatie over de Gorter dakluiken en toegangsoplossingen zijn te vinden op www.dakluiken.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie