Levant Outdoor kan extreem weer aan

ThyssenKrupp Encasa introduceert traplift voor buitentoepassing.

ThyssenKrupp Encasa BV introduceert de Levant Outdoor, een nieuw type traplift die geschikt is voor plaatsing buitenshuis. De traplift is bestand tegen bijna alle weersomstandigheden, zoals hagel, sneeuw en temperaturen tot 10 graden onder nul.

Betere levenskwaliteit

De Levant Outdoor traplift is ontwikkeld voor rechte trappen en voldoet aan dezelfde strenge veiligheidseisen en comfort-standaarden als de andere trapliften van ThyssenKrupp Encasa. De buitenlift kan de levenskwaliteit van mensen met een mobiliteitsbeperking aanzienlijk verbeteren.
Het ontwerp van de outdoor traplift is geïnspireerd op de Levant, de traplift voor rechte trappen in huis, waarvoor ThyssenKrupp Encasa de IF Product Design Award 2010 en de Good Industrial Design Award 2009 ontving.

Weerbestendig

De aandrijving van de Levant Outdoor is voorzien van een behuizing van het waterafstotende en scheurbestendige antislip-schuimmateriaal ethyleen vinylalcohol (EVA). Dit maakt de traplift robuust en weerbestendig. Ook de verschillende schakelaars en infraroodsensoren zijn optimaal beschermd tegen extreme weersomstandigheden.

Kenmerken
  • rechte trappen;
  • nieuwste technologie (geintroduceerd in 2009);
  • bestemd voor buitengebruik;
  • tot 125 kg hefvermogen;
  • product van Nederlandse bodem, wereldwijde afzet;
  • speciale afdekhoes;
  • bekroond met de IF product design in 2010.
Ongeautoriseerd gebruik

De inklapbare plastic stoel van de traplift kan tot 125 kilo dragen. Daarnaast biedt de lift de hoogste technologische en veiligheidsstandaarden. Zo kan ongeautoriseerd gebruik worden voorkomen door de traplift op slot te zetten met een verwijderbare sleutel. De veiligheidsgordel en speciale armleuningen bieden veiligheid tijdens het gebruik van de lift.

 
Voor meer informatie, bezoek www.tkencasa.nl.

« Nieuws overzicht