M-View balkon is eenvoudig aan gevel te bevestigen

Innovatie van Metaglas: prefab glazen balkons.

Het M-View prefab glazen balkon kan eenvoudig aan een gevel worden gehangen. De innovatieve montage van het prefab element is snel en efficiënt. Het balkon geeft extra buitenruimte en weert geluid.

Het systeem is geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Prefab elementen

Het nieuwe M-view balkon is een volledig prefab element dat op eenvoudige wijze aan de gevel kan worden bevestigd. Doordat het systeem volledig in de fabriek van Metaglas wordt gefabriceerd en compleet naar de bouw wordt getransporteerd, is de montagetijd op de bouw snel en efficiënt.
Daarnaast is er weinig ruimte nodig om de balkons te bevestigingen. Er kan een hoog kwaliteitsniveau worden gegarandeerd en de kans op faalkosten verminderd.

Geluidsreductie én buitenruimte

Metaglas ontwikkelde voor het balkon speciale connectoren die aan de verdiepingsvloeren van het gebouw worden bevestigd. Hieraan wordt het element vastgezet. Het frame van de balkonvloer is bevestigd aan schoren in de zijkanten.
Door de balkons te voorzien van balkonbeglazing bovenop de glazen balustrade, krijgen bewoners de beschikking over een bruikbare buitenruimte. Tegelijkertijd wordt de geluidbelasting op de gevel met ca. 21 dB gereduceerd.

Renovatie en nieuwbouw

Metaglas heeft de innovatieve bevestigingsmethode van de prefab aanhangmodules onlangs gepatenteerd. Het systeem is niet alleen interessant voor renovatie, zoals transformaties van kantoren naar woningen, maar ook voor nieuwbouwprojecten. De balkons kunnen achteraf aan de gevel worden gehangen, zodat de steiger zo lang mogelijk kan blijven staan.

 

« Nieuws overzicht