Duurzame geveloplossingen met oog voor elk detail

Schüco ontwikkelt innovatieve technieken om energie te besparen.

Als het gaat over milieu en het besparen van energiekosten, zet de internationale politiek fors in op de bouwbranche. Bedrijven die zich sterk inzetten voor een sociale verantwoordelijkheid nemen in forse mate toe.

De bouwsector zal een grote bijdrage leveren als het gaat om energie besparen en het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Isolatiemethoden

Schüco ziet hier een grote kans innovatieve technieken te ontwikkelen. Oplossingen die effectief kunnen worden ingevoerd en direct resultaat opleveren, waarbij bestaande materialen worden gecombineerd en nieuwe en efficiënte isolatiemethoden ontstaan.

Verantwoordelijkheid

Verantwoording nemen betekent nadenken over duurzame oplossingen in de breedste zin van het woord. Bouwen met verantwoordelijkheid, wordt bijvoorbeeld vaak gelijkgesteld aan duurzaam bouwen; deze deelverantwoordelijkheden worden gekaderd door certificeringsystemen in het leven te roepen.
Deze verantwoordelijkheid is gebaseerd op drie uitgangspunten: sociale- , economische- en milieubelangen. Ook al is (of wordt) dit door middel van een ISO-norm geregeld, het werkt alleen als bedrijven vrijwillig deelnemen en het in hun DNA opnemen. Wij nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus.

Geveloplossingen

Op de BAU in München toonde Schüco onlangs zijn visie over innovatieve gebouwen die energie besparen, winnen én managen. De combinatie van elementen uit de natuur en hoogwaardige techniek levert zeer efficiënte, energiebesparende en mooie architectonische geveloplossingen op. Met de mens als uitgangspunt wordt ieder gebouw bovendien uiterst comfortabel én veilig.

 
Neem een kijkje op www.schueco.com

« Nieuws overzicht