High Intensity Door: hoogisolerende deur met grote afmeting

Reynaers ontwikkelt aluminium deur voor intensief gebruik.

Een aluminium deur geschikt voor intensief gebruik die voldoet aan hoge eisen op gebied van isolatie, vleugelgewicht en afmeting. Om te voldoen aan deze wensen in de markt, ontwikkelde Reynaers de High Intensity Door.

 
Deze deur beschikt over een aantal unieke eigenschappen:

  • versterkte buitenschaal;
  • geschikt voor een glasgewicht van maximaal 250 kg;
  • onderbroken isolatiestrips die vervormen voorkomen;
  • mogelijkheid voor vierpuntssluiting en 3000 mm hoge vleugel.
Iedere isolatieklasse

Zowel het bestaande aluminium raam- en deursysteem CS 86-HI als CS 77 kunnen uitgevoerd worden als High Intensity Door. Zo worden de voordelen van deze systemen waarmee voldaan kan worden aan iedere gewenste isolatieklasse, gecombineerd met deuren van grote afmeting die ook nog eens intensief gebruikt kunnen worden.

Uitgebreid getest

In het Reynaers Institute, een van de grootste particuliere testcentra van Europa, zijn deze deuren uitgebreid getest op onder meer wind- en waterdichtheid. De teller van de cyclische test loopt nog steeds en is inmiddels de 430000 al gepasseerd.

Allerhoogste eisen

De eenvoudige montage, identieke uitstraling als standaard deuren, hoge comfortniveau en uitstekende technische specificaties maken van de High Intensity Door een deur die in alle omstandigheden voldoet aan de allerhoogste eisen.

Meer weten?

Kijk op www.reynaers.nl of bel (0492) 56 10 20.

« Nieuws overzicht