Compacte Briza zorgt voor verkoeling

Briza: compact verwarmen, koelen en ventileren.

De Briza is een toestel dat zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer. Een systeem voor een ideaal binnenklimaat, het hele jaar door. Superslank en super krachtig voor verwarmen, koelen en ventileren.

  
Slechts 13 cm

Achter de Briza schuilt de ingenieuze Low-H2O-techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Briza is het slankste type op de markt met zo’n groot vermogen. Met een dikte van slechts 13 centimeter neemt het slechts de helft van de ruimte van een conventioneel systeem in beslag.
Hierdoor is de Briza ook uitermate geschikt voor aansluiting op lage temperatuursystemen zoals warmtepompen, zonne-energiesystemen en condensatieketels.

Minder energie

Door gebruik te maken van de nieuwste EC-motoren, verbruiken de Briza’s niet alleen aanzienlijk minder elektrische energie, ook zijn deze motoren prima aan te sturen door middel van domotica-systemen of regelingen met een 0-10VDC uitgangsspanning.

Razendsnel schakelen

De Briza heeft een aanvoer van warm- of gekoeld water nodig, afhankelijk van de functie (verwarmen of koelen). Hierdoor wordt de lucht verwarmd of gekoeld, zodat het systeem altijd voor een aangename temperatuur zorgt.
Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Briza in vierpijpsuitvoering.
Hierdoor ontstaat een systeem dat razendsnel kan schakelen tussen verwarmen en koelen. Dit is mogelijk door de twee gescheiden warmtewisselaars. Het warme water komt dan bijvoorbeeld van de CV-ketel terwijl het koude water wordt aangevoerd vanuit een koelinstallatie.

Ventileren

De Briza kan, naast verwarming en koeling, ook zorgen voor ventilatie in combinatie met het Jaga Oxygen systeem (Jaga Hybrid Briza).
Jaga Oxygen is een decentraal mechanisch ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat er in iedere ruimte een goed binnenklimaat heerst.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie