Het hele jaar door buiten leven met RENSON terrasoverkappingen

RENSON levert terrasoverkappingen met een stijlvolle aluminium structuur.

‘Buiten leven’ is dé trend van nu. Met een terrasoverkapping heb je geen last van zon, regen, wind of kou. Comfort op maat met sfeervolle verlichting, gezellige warmte en geïntegreerd geluid.

 
Volledig afsluitbaar, verkrijgbaar in alle kleuren, aangepast aan de stijl van de woning. RENSON heeft een complete serie terrasoverkappingen met een stijlvolle aluminium structuur: Algarve, Camargue of Lagune.

Geen last van zon of regen

De Lagune is een geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende dakzonwering die, afhankelijk van het weer, geopend of gesloten wordt. Regenwater verdwijnt via watergeleidingskanalen in een regenpijp in de verticale kolommen, zelfs als de doekzonwering niet volledig gesloten is.

 
Bij de Camargue of Algarve met roteerbare aluminium lamellen bepaalt u zelf de invloed van de zon op het terras. Een gesloten dak is volledig waterdicht. Neerslag wordt afgevoerd via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Steeds een droog terras, zelfs als de lamellen na een regenbui opendraaien.

Genieten op elk moment van de dag

Deze comfortabele buitenruimtes staan garant voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en behaaglijkheid. Als het ’s avonds donker wordt, schakelt u gewoon de geïntegreerde verlichting aan.

 
Ook als het kouder wordt, kunt u gewoon buiten genieten doordat één of meerdere verwarmingselementen aangebracht kunnen worden. Met de geïntegreerde flat panel speakers kunt u van uw favoriete muziek genieten.

Afsluitbaar tegen wind en kou

Zowel de Camargue als de Lagune kunnen met verschillende elementen aan de voor- en/of zijkanten uitgerust worden. Door het toevoegen van zijelementen ontstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Windvaste, gemotoriseerde Fixscreen zonweringen zijn beschikbaar in een 50-tal kleuren en kunnen met Crystalvensters uitgerust zijn.

 
Men kan ook glazen schuifwanden integreren die vervolgens gecombineerd kunnen worden met de windvaste screens, waardoor het voordeel van de zonwering behouden blijft.

 
Een andere mogelijkheid bieden Loggia schuifpanelen, uitgerust met windvaste screendoeken of houten lamellen. Deze elementen zorgen voor een persoonlijke ‘touch’ en zijn aan te passen aan de uitstraling van het gebouw.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie