Maakt u een beveiligingsplan volgens de wet?

Met de cursus TBV Compleet van Kenteq draait u er straks uw hand niet meer voor om.

Bent u technisch beheerder van een technisch beveiligingsbedrijf of eerste monteur? Dan is het halen van het diploma Technicus Beveiligingsinstallaties noodzakelijk.

Want, werkzaamheden uitvoeren aan beveiligingsinstallaties of opstellen van beveiligingsplannen laten opdrachtgevers niet aan de eerste de beste over.
Met het diploma Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV) weten zij dat u volgens de wettelijk eisen werkt en bent u een betrouwbare partner.

Voorbereiding examen

In de cursus TBV Compleet bereidt u zich op het examen voor waarmee u het diploma kunt halen. U toont met dit diploma aan dat u kennis heeft om een technisch beveiligingsbedrijf te leiden en een beveiligingsplan op te stellen volgens actuele veiligheidseisen.

 
Wist u dat dit diploma verplicht is volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus? De BORG-regeling van het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid (CCV) en de VEB-regeling van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven verwijzen naar het TBV- diploma.

Examen doen

Het examen bestaat uit een theoriedeel bestaande uit 50 meerkeuze vragen en een praktijkdeel waarin u een projecteringsopdracht uitwerkt.

 
U kunt voor elk examenonderdelen dat u met goed gevolg aflegt een certificaat halen. Haalt u ze allebei dan heeft u recht op het wettelijk erkende diploma Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV).

Vooropleiding

Om deel te kunnen nemen aan de cursus TBV Compleet beschikt u over een mbo werk- en denkniveau. Verder raden wij u aan om eerst het theorie- en praktijkdeel van de cursus Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) te volgen.

Klik op de link en schrijf u in

Cursus TBV Compleet

Meer leren?

Wilt u meer leren over beveiligingsinstallaties dan is een van onderstaande cursussen misschien iets voor u:

Advies nodig?

Voor advies kunt u contact opnemen met het Serviceteam van Kenteq: serviceteam@kenteq.nl of bel naar (088) 444 99 00.

 

« Nieuws overzicht