Wienerberger zorgt voor zomerse uitstraling gevel

Wienerberger mixt gevelbakstenen in 10 kleurrijke cocktails.

'Cocktails' is de zomerse verzamelnaam van een nieuwe serie gevelbakstenen van Wienerberger. Deze Cocktail-serie bestaat uit tien verschillende baksteensorteringen, die geheel in stijl genoemd zijn naar een tropische cocktail.

 
Denk aan namen als Cuba Libre, Margarita, Kir Royal, Mai Tai, Piña Colada, June Bug, Martinez, Punch, Cosmopolitan en Mojito.
Elke cocktail is samengesteld uit mixen van diverse kleuren en texturen. Binnen één sortering ontstaan zo levendige en bijzondere kleurcombinaties die kleur brengen in het gevelbeeld.
De Cocktail-sorteringen zijn leverbaar in waalformaat.

Kenmerken

De 10 mixen variëren in textuur en kleurschakeringen en lopen uiteen van subtiele ton-sur-ton tot expressieve en knallende kleurencombinaties. Wienerberger levert de sorteringen gemixt aan op de bouw, zodat de kleuren goed gemengd zijn en er geen 'vlekvorming' of clustering van één kleur of baksteen kan optreden.

Morteladvies

Speciale aandacht gaat ook uit naar de keuze van de kleur mortel. De kleur van de voeg heeft grote invloed op de uitstraling van de gemixte gevel en Wienerberger benadrukt het belang van een goed morteladvies. Bekijk het effect van de kleur van de voeg bij de verschillende sorteringen op de website; andere voegkleuren zijn uiteraard mogelijk.

Over Wienerberger

Wienerberger produceert keramische bouw- en bestratingsmaterialen met een lange levensduur. Energie-efficiëntie en duurzaamheid bepalen de industriële standaard. Het bedrijf biedt toekomstgerichte bouwmateriaaloplossingen met overtuigende prestaties, Building Material Solutions: de leidraad voor innovatie en vooruitgang.

 
De topmerken Terca, Porotherm en Koramic vormen een inspiratiebron voor architecten en bouwprofessionals. Dankzij grote kennis van keramische producten is Wienerberger uitgegroeid tot een meedenkend partner voor partijen in de gehele keten.

 
Kijk voor meer informatie op www.wienerberger.nl.

« Nieuws overzicht