Legrand presenteert UPS systemen tot 10 kVa

Legrand Nederland B.V. breidt haar pakket uit met een nieuw assortiment conventionele UPS systemen.

Deze zijn onder te verdelen in 2 technologieën: de Niky en Niky S Line Interactive 1-fase UPS’en tot 3 kVa VI en VI-SS. Deze modellen zijn verkrijgbaar als tower.

De Daker DK Online Double Conversion 1-fase UPS’en tot 10 kVa VI-SS-111 zijn verkrijgbaar als tower en als 19inch rack mounting. Deze UPS systemen zorgen voor oplossingen op maat voor elke situatie.

Energie besparen

UPS systemen beveiligen tegen korte spanningsonderbrekingen of spanningsdippen. Doordat de Online Double Conversion UPS’en zorgen voor een netfiltering wordt er ook nog energie bespaard.

Toepassingen

De Niky Line Interactive UPS’en zijn toepasbaar in bijvoorbeeld kantooromgevingen, domotica installaties, kassasystemen, automatische deuren en hekwerken.
De Daker DK Online Double Conversion UPS’en worden toegepast in serverruimtes, telecom- en kantooromgevingen, laboratoria en andere omgevingen waar zelfs een korte spanningsonderbreking al grote gevolgen kan hebben.

Communicatietoebehoren

Uiteraard zijn de UPS systemen te voorzien van netwerkkaarten en sensoren om de UPS’en op afstand te beheren, configureren en controleren.

Meer weten over het nieuwe UPS pakket

 
Het assortiment conventionele en Line Interactive UPS’en tot 10 kVa is ook te vinden op de servicewebsite Legrandservices. Hier is veel meer nuttige informatie te vinden als de E-Catalogus, bestekteksten, calculatietools en documentatie.

Mobiele app ‘Legrand Services Onderweg’ voor Android of IOS (Apple).

Legrand Nederland

Legrand Nederland, wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in gebouwen, richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering.

 
Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren.
Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.

« Nieuws overzicht