Gerecyclede vliegtuigband basis voor Entrada-Eco entreemat

Storax levert entreemat met een miljoen vlieguren.

Storax b.v. is ruim 35 jaar een begrip op het gebied van entreematten. Als leverancier van een volledig programma bouwspecialiteiten legt het steeds meer de focus op duurzaamheid.

Zo koos Storax voor een ISO 14001 certificering en breidt het haar assortiment uit met nieuwe duurzame producten.

Entreemat met 1 miljoen vlieguren

Door oude vliegtuigbanden te recyclen biedt Storax een duurzame, cradle to cradle entreemat van topkwaliteit. Het duurzaamheidsaspect zit hem niet alleen in het hergebruiken van oude vliegtuigbanden.

 
Entrada-Eco heeft vanwege het sterke rubber uit de vliegtuigbanden ook een lange levensduur (+/-30 jaar). En zelfs na 30 jaar is de mat nog geen belasting voor het milieu, omdat hij volledig recyclebaar is.

Kenmerken
  • optimaal drogende werking;
  • sterke onderhoudsvrije constructie;
  • eenvoudig te reinigen;
  • dikte: 18 mm;
  • absoluut veilig loopvlak voor intensief verkeer;
  • bij uitstek geschikt voor winkelwagens, rolstoelen e.d.;
  • leverbaar in elke gewenste vorm;
  • kleur rubber: beige-grijs.
Duurzame tapijttegels

Vanwege de groeiende vraag naar deze duurzame entreemat heeft Storax haar programma onlangs uitgebreid met duurzame tapijttegels die worden gemaakt uit oude vrachtwagenbanden. Hierdoor ontstaat een volledig duurzaam en recyclebaar entreeconcept. 
Entrada-Eco voor het grove vuil (zone 1) en Tire Tiles tapijttegels voor het drogen (zone 2).

Tweede leven

Schiphol Group is één van de vele ondernemingen die probeert haar impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Denk hierbij aan vermindering energie, water en afval. Daarnaast wordt er ook duurzaam gebouwd danwel gerenoveerd.

 
Vorige maand werd er voor een renovatie van de parkeergarages opnieuw gekozen voor de duurzame Entrada-Eco entreematten van Storax.

 
Hierdoor is de cirkel weer rond. De vliegtuigband die meerdere keren landde op dit vliegveld, houdt nu het vliegveld schoon in zijn tweede leven als entreemat.

 
Bel voor meer informatie met productmanager Jelle Koopmans (078) 303 09 23.

Of bekijk onze webpagina over entreematten en schoonloopmatten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie