Deceuninck Zendow Royal garandeert wooncomfort en energiebesparing

In Oosterhout zijn 178 woningen voorzien van veilige en isolerende Deceuninck kozijnen.

Als onderdeel van een omvangrijk renovatieproject in de wijk Slotjes Midden in Oosterhout zijn er maar liefst 1982 nieuwe kozijnen geplaatst van het merk Deceuninck.

Van alle 178 woningen worden de bestaande buitenkozijnen vervangen door de nieuwe kunststof kozijnen van het type Deceuninck Zendow Royal kozijnen.

Uitstekende isolatie

De keuze voor dit type kozijn is gebaseerd op de uitstekende thermische en akoestische isolerende eigenschappen en de hoge inbraakwerendheid van het kozijn.
Daarnaast garanderen zowel het meerkamerconcept als het multifunctionele dichtingssysteem een permanente wind- en waterdichtheid en verzekert de geometrie van het profiel een perfecte waterafvoer en een fraaie vormgeving.
Tot slot vormt het brede en originele Deceuninck kleurenpalet een belangrijk voordeel.

Lage kosten onderhoud

De Zendow kunststof kozijnen van Deceuninck zijn vuilafstotend en bestand tegen corrosie. Ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te houden. Bovendien is schilderen of oliƫn (behandelen) niet nodig waardoor de kosten voor onderhoud bijzonder laag zijn.

Recyclingfabriek

Het Deceuninck Zendow Royal raamsysteem is geheel geschikt voor de standaard bouwmethode in Nederland. Naast een inbouwdiepte van 115 mm bezit Zendow Royal een schuinverdiepte voorzijde. De afgeronde vorm accentueert de slanke lijnen van het systeem waardoor het kozijn zeer fraai is om te zien. De profielserie telt inwendig 5 profielkamers.
Omdat de kozijnen volledig recyclebaar zijn in de eigen Deceuninck recyclingfabriek in het Belgische Diksmuide, wordt ook het milieu ontzien.

Deceuninck kleurenpallet

Het kleurenpalet van Deceuninck is speciaal ontworpen om te helpen de beste kleur te bepalen. De brede waaier aan kleuren biedt een ruime keuze en maakt het eenvoudig mogelijk altijd de juiste passende tint te kiezen.
De renovatiewerkzaamheden starten in het voorjaar van 2013 en worden nog voor het einde van het jaar afgerond.

Meer informatie over Deceuninck Zendow Royal kozijnen.

« Nieuws overzicht