Meer zomerlicht met het nieuwe beglaasde Gorter dakluik

Kies RHTG dakluik voor veilige daktoegang en natuurlijk daglicht.

Het Gorter® beglaasde dakluik (RHTG) is bij uitstek geschikt voor toegang tot een gezellig dakterras of daktuin. Het dakluik verschaft natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte en kan zowel in woningen als kantoorgebouwen worden toegepast.

Design, eenvoudige bediening en praktisch in het gebruik

Het uit aluminium vervaardigde dakluik heeft een strak design. Standaard is het dakluik uitgerust met twee krachtige uiterst compacte elektromotoren, waarbij het dakluik met één druk op de knop te bedienen is.

 
De glasplaat is onder een hellingshoek geplaatst en heeft hierdoor een zelfreinigend werking. Bovendien is het dakluik aan de binnen- en buitenzijde voorzien van een sterke laag poedercoating waardoor het onderhoud aan het dakluik tot een minimum wordt beperkt.

Unieke prestaties en een goede isolatiewaarde

Veel van de in het beglaasde dakluik toegepaste techniek komt uit het, in 2011 met innovatieprijs bekroonde, RHT dakluik met dicht deksel. Zo heeft het uit aluminium vervaardigde opstand van het dakluik een volledig thermisch gescheiden opstand en biedt een isolatiewaarde van maar liefst U= 0,227 W/(m².K); Rc= 4,41 (m².K)W.

 
De glasplaat (HR++) is, vanuit praktische en esthetische redenen, uit één geheel vervaardigd en is doorvalveilig en inbraakwerend.

 
Wie op zoek is naar een veilige daktoegang en natuurlijk daglicht in de ruimte eronder, maakt met het Gorter beglaasde dakluik (type RHTG) de juiste keuze.

 
Alle Gorter dakluiken hebben standaard 10 jaar garantie.

 
Kijk voor meer informatie op www.dakluiken.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie